Een paar van onze gerealiseerde en aankomende projecten.....

Shell Amsterdam

Levering van 2x Genie U systeem met 2 dispensers voor ultra puur water en ro water op demiwater. capaciteit van 12 liter per uur en een buffer van 30 liter reservoir. Doorloopkosten liggen t.o.v hun oude watersysteem gemiddeld 50% lager. Een mooie besparing dus..

Genie U Ultra puur en Puur watersysteem

S.R.C.

SRC heeft gekozen voor een Genie E systeem aangesloten op normaal tapwater. Dit demiwater systeem heeft een capaciteit van 10 liter per uur en is uitgerust met 1 dispenser. Tevens is dit waterysteem aangesloten op hun Miele vaatwasser voor naspoeling met demiwater.

Genie E Demiwatersysteem

Catharina Ziekenhuis

Het laboratorium van de apotheek in het Catharina ziekenhuis is momenteel in aanbouw en gaat binnen een paar maanden opgeleverd worden. Zij gaan Ultra Puur water gebruiken welke uit onze Purist geleverd gaat worden. Voeding met demiwatersysteem

Genie Purist Ultra Puur Watersysteem

Avans Hogeschool

Lage doorloopkosten, lage aanschaf en een prettig contact. Dat zijn de factoren waarom Avans voor LWTN heeft gekozen. Ons Ultra Puur Watersysteem is aangesloten op demiwater met een continu vermogen en is zeer flexibel inzetbaar op het laboratorium.

Genie Purist Ultra Puur Watersysteem

Universtiteit van Amsterdam

Deze maand hebben we onze Purist Ultra Puur Watersysteem aangesloten op het demiwater netwerk van de UVA. Onze klant heeft voor ons gekozen vanwege de vele mogelijkheden en betrouwbaarheid van ons systeem. Vrijwel geen down tijd dat is iets wat zij hebben gekregen.

Genie Purist Ultra Puur Watersysteem

Allplant

Vanaf heden kunt u ons ook vinden bij Allplant in Heerhugowaard. Zij hebben gekozen voor een Ultra puur watersysteem. Aanmaak 24 liter per uur. Buffervat 60 liter. Dit systeem is in de toekomst nog uit te breiden wanneer meer capaciteit gewenst is.

Genie U24 Ultra puur watersysteem

Omgevingsdienst Den Bosch

Ook bij de omgevingdienst in Den Bosch zijn ze overtuigd naar aanleiding van een bezoek van Patrick. Hij heeft op locatie een demonstratie gedaan met ons demo systeem. Wilt u dit ook, vraag dit dan direct aan via info@lwtn.nl. De klant heeft gekozen voor een Genie U 24 liter.

Genie U Ultra Puur en Puur Watersysteem

Van Der Knaap

Inmiddels hebben een volledig nieuw Puur Water Systeeem geleverd bij van der Knaap. De Genie E10 maakt Type II puur water voor verschillende labo werkzaamheden op basis van EDI. Ook nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen?

Genie E10 Puur Watersysteem

LUMC

Deze week hebben we een compleet nieuw ultra puur watersysteem bij het LUMC mogen plaatsen. Dit systeem gaan zij gebruiken voor high-en laboratorium onderzoek waarbij 18.2 megaohm vereist is. levering en installatie hebben we binnen 2 weken gerealiseerd....

Genie Purist

De Heus Voeders

Zuiver en Ultra zuiver watersysteem. Produceert Type II en Type I water. Aanmaak 15 liter p.u. Besparing t.o.v. oude systeem was bij deze klant niet gering. per jaar tot wel 50% minder kosten. Zowel op doorloopkosten als op het jaarlijkse onderhoud. Stap nu over en bespaar...

Genie G15 Ultra puur en Puur water

National Geographic

Wat een bijzonder project was dit! Op de nieuwe onderzoeks/film boot van National Geographic hebben we een compleet nieuw Ultra Puur en Ro watersysteem Geleverd. Betrouwbaarheid en kwaliteit is wat men verwacht. Uiteraard zijn ze bij ons aan het goede adres.

Genie U Ultra Puur water en Ro water

Avandis

Onze klant Avandis heeft gekozen voor een type II puur watersysteem. 5 liter aanmaak per uur en een 30 liter reservoir. Tevens heeft Avandis gekozen voor een Zilveren onderhoudscontract voor EUR 399,- per jaar Hiermeee zijn wij bij een calamiteit binnen 8 uur op locatie

Genie E5 Puur watersysteem

Sint Lucas Brugge

Inmiddels worden we ook in Belgie gevonden. Het Sint Lucas ziekenhuis in Brugge heeft een complete set Puur water systeem gekocht. Deze unieke opstelling heeft 2 dispensers met een lengte van meer dan 15 meter t.o.v elkaar. Aansluiting op vaatwasser en 60 liter reservoir.

Genie E15 Puur watersysteem

Oasen

Oasen heeft gekozen voor een Type II, puur waterysteem met EDI. Productie 15 liter per uur. Dispense niveua 2 liter per minuut. Dit systeem heeft een 350 liter reservoir. Dit betekent dat u dit systeem ook voor grotere afname in kunt zetten. Geen uitdaging is ons te groot (-:

Genie E15 Puur watersysteem

Pothanol

Sinds deze week gebruikt Pothanol onze Genie R24, Demiwatersysteem. Aansluiting op vaatwasser, autoclaaf, drukvat en RO dispensiering via dispenser. Opslaf capacietiet van 100 liter met reservoir, aanmaak demiwater / Ro water 24 liter per uur.

Genie 24 Ro Water

Fertilab

Het meest veelzijdige systeem wat we hebben. De Genie U32. voor productie tot 2 liter per minuut. Zowel RO als Ultra Puur water voor uw applicatie. Oasen heeft gekozen voor zekerheid, lage doorloopkosten en kwaliteit voor hun laboratorium watersysteem.

Genie U32 UP en RO watersystem

Vectory

Het meest veelzijdige systeem wat we hebben. De Genie U24. voor productie tot 2 liter per minuut. Zowel RO als Ultra Puur water voor uw applicatie. Onze klant heeft gekozen voor zekerheid, lage doorloopkosten en kwaliteit voor hun laboratorium watersysteem.

Genie U24 UP en RO watersystem

E.M.P.

EMP heeft de keuze gemaakt om een watersysteem aan te schaffen welke het beste bij hun applicatie past. Puur water van de beste kwaliteit. De keuze om voor ons te kiezen, laat zich raden. Wij zijn simpelweg scherp in onze prijzen. De Nr 1. water leverancier.

Genie E15 Puur watersysteem

Cosun

Ter vervanging van het huidige puur watersysteem van Cosun hebben wij een Genie E, Puur waterssyteem geleverd. Met 60 liter reservoir en dispenser. Zekerheid, lage doorloopkosten en kwaliteit. Dat is precies waarvoor wij staan. LWTN is graag uw leverancier.

Genie E15 Puur watersysteem

QTI Services

Compleet nieuw systeem voor een compleet nieuw laboratorium. QTI kiest voor zekerheid en betrouwbaarheid voor hun laboratorium. Lage doorloopkosten, Lage aanschafprijs, Lage onderhoudskosten. Neem gerust contact met ons op...

Genie U Ultra puur watersysteem

Golighthouse

Onze Genie G is multifunctioneel inzetbaar. Dat blijkt maar weer bij deze opstelling voor onze nieuwe klant Golighthouse. Type 1 en Type 2, puur en altra puur water kunt u met dit systeem aftappen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Genie G Ultra puur en Puur water

Maastricht UMC

Ter vervanging van een tweetal Millipore© systemen hebben we onze Purist geplaatst. Ultra Puur water van de zuiverste kwaliteit met continu flow. Service en betrouwbaarheid waren voor deze klant de reden om over te stappen naar ons bedrijf.

Genie Purist

Stabican

Genie U Ultra Puur Watersysteem met 100 liter reservoir en aansuiting op vaatwasser voor naspoeling met demiwater uit het resservoir. Prachtig opstelling waar deze klant jaren mee vooruit kan. Kostenbesparend en betrouwbaar systeem voor vele toepassingen in te zetten.

Genie U Ultra puur watersysteem

Chateraise

Genie E5 Puur Watersysteem met 30 liter reservoir. Deze klant heeft voor ons gekozen vanwege de snelheid waarmee we een demo systeem konden plaatsen omdat het oude systeem het had begeven. Huren en Leasen is bij ons mogelijk.

Genie E Puur watersysteem

Universiteit Utrecht

Genie watersyteem, met 1 dispenser en 60 liter reservoir. Het reservoir hebben we opghangen zodat onze klant voldoende plek overhield voor andere zaken te gebruiken op de laboratorium werrkbank.

Genie E Puur watersysteem

Tu Delft

Genie U24 liter per uur aanmaak, met 30 liter reservoir. Aansluiting op vaatwasser, toevoer demiwater. 1 dispenser voor Ultra Puur water. Mogelijheid tot uitbreiding naar 100 of 350 liter reservoir.

Genie U Puur watersysteem

Florensis

Genie A, Ro en Ultra Puur watersysteem. Direct uit leidingwater zonder reservoir. Flow continu tot 0.5 liter per minuut. Zeer flexibel in te zetten met de minste utiliteiten. Dispenser voor ultra puur en puur water.

Genie A Puur watersysteem

Vectory amsterdam

Heeft gekozen voor een Genie R systeem voor alleen demiwater - Ro water. Aansluiting op vaatwasser van Miele middels onze vernieuwde KIN pomp. Tevens is dit systeeem zonder dispense uitgeleverd en is aftappen via reservoir mogelijk.

Genie R12

Nordic Mubio

Onze kersverse nieuwe relatie Nordic Mubio heeft deze week een Puur Water Systeem op basis van EDI techniek geleverd gekregen. Zij gaan dit water o.a. gebruiken voor het ontwikkelen van antilichamen gericht op celadhesie.

Genie E Puur watersysteem

Sparkholland

leverancier van analytische systemen voor moderne laboratoria is het doel om technologie van wereldklasse te vinden die naadloos in producten worden geintegreerd. Ultra puur en Ro water komt uit de Genie U

Genie U Puur watersysteem

Mantispectra

Spectrale analyse mogelijk maken voor de massa is wat Mantispectra bezig houdt. zij maken sensoren die direct worden ingezet waar dat nodig is: op het veld bij boeren, in de proceslijn op transportbanden, langs de volledige productieketen, op de point-of-care.

Genie E Puur watersysteem