Onderhoud:

Onderhoud uitgevoerd door een zeer ervaren en kundige monteur is zeker gewenst, uw apparatuur wordt door onze monteurs op alle essentiële punten gecheckt en behandeld. Dit volgens een duidelijke checklist en overzichtelijke rapportage. Als noodzakelijk worden er aan slijtage onderhevige onderdelen vervangen en als nodig eventuele reparaties uitgevoerd. Dit kan middels een aantrekkelijke vrijblijvende service overeenkomst op maat en uiteraard nemen wij jaarlijks contact met u op voor een planning in overleg, dit kan natuurlijk ook op basis van afroep.

Onze watersystemen worden meestal flink gebruikt en dus kan jaarlijks onderhoud zeker bijdragen aan een langere levensduur en een juiste analyse van uw apparatuur. Middels dit jaarlijks preventief onderhoud houden we uw systeem in optimale conditie om een juiste analyse te kunnen blijven maken. Naast onze standaard prijzen voor enkele toestellen hebben we aantrekkelijke staffelkortingen en projectprijzen bij het bundelen van meerdere systemen op één locatie

Wij adviseren éénmaal per jaar het systeem preventief te laten onderhouden inclusief levering van de hieronder genoemde verbruiksmaterialen benodigd bij dit onderhoud, inclusief het gebruik van de 24 uurs servicedienst.

 

1. LWTN-Bronze
Dit contract type kent een response tijd van 8 uur call-back en 5 dagen on-site, met service tijden van 7:00 – 17:00, maandag t/m vrijdag. In dit contract type zijn de reistijd en de arbeidstijd voor 1 preventieve onderhoudsbeurt gedekt, evenals de bij preventief onderhoud verbruikte materialen zoals gespecificeerd in het contract. Correctief onderhoud en de daarbij verbruikte materialen zijn niet gedekt.

2. LWTN-Zilver
LWTN-Zilver heeft een snellere response tijd van 2 uur call-back en binnen 24 uur on-site, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook dit contract type dekt de reistijd en de arbeidstijd voor 1 preventieve onderhoudsbeurt en de bij preventief onderhoud verbruikte materialen zoals gespecificeerd in het contract. Correctief onderhoud en de daarbij verbruikte materialen zijn niet gedekt.

3. LWTN-Goud
LWTN-Goud heeft net als LWTN zilver een response tijd van 2 uur call-back en binnen 24 uur on-site, 24 uur per dag, 7 dagen per week. LWTN-Goud omvat echter 2 preventieve onderhoudsbeurten, ook weer incl. reistijd, arbeidstijd en de bij preventief onderhoud verbruikte materialen zoals gespecificeerd in het contract. Correctief onderhoud en de daarbij verbruikte materialen zijn ook hier niet gedekt.

Installatie:

Wij verzorgen uiteraard ook de installatie of verhuizing van de door u aangeschafte Watersystemen. Of dit nu bij ons is geweest of bij een andere partij. Wij doen dit graag voor u. Met onze vrachtauto met alle transport middelen en toebehoren zijn we in staat alle systemen te leveren, verhuizen en te installeren. De eisen voor installatie (aansluitingen en voorzieningen) worden voor installatie duidelijk besproken als ook de planning voor installatie wordt vooraf in overleg doorgenomen.

De apparatuur wordt geplaatst, geïnspecteerd en na een uitgebreide functietest vrijgegeven voor gebruik. De kalibratie van nieuwe apparatuur wordt door onze monteurs zelf uitgevoerd, Tevens verzorgen wij standaard een gebruikerstraining op de geplaatste systemen..

Storing:

Indien onze apparatuur een storing vertoont, kunt u contact opnemen per telefoon of email.

Wij willen dan graag het volgende van u weten:

• type apparatuur • serienummer

Zo mogelijk helpen wij u door middel van telefonische ondersteuning graag weer op weg. Lukt dit niet dan kan een afspraak worden gemaakt om een service engineer bij u langs te laten komen.