Service LWTN:

Met LWTN & Onderhoud kiest u voor duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen. Zo kunt u altijd snel schakelen. We zijn als een externe insider. U kunt op ons rekenen én bouwen.

Zekerheid

We verzorgen preventief onderhoud en leveren service aan uw installaties. We bieden daarmee de zekerheid van zorgeloos werkende apparatuur. We bieden gemoedsrust, onze hulp is snel ter plaatse in geval van storingen. Continuïteit en betrouwbaarheid is bepalend voor elk gezond bedrijfsproces.

Expertise

Dagelijks staan onze gemotiveerde service- en onderhoudsmedewerkers voor u klaar; specialisten die pure expertise koppelen aan een klantgerichte instelling. Met technische kennis van zaken zorgen zij effectief voor de oplossing, of een efficiënt onderhoudsplan. Reactief of pro-actief. On site en in onze werkplaats.

Een volledig assortiment watertechnologische services en onderhoudsondersteunende pakketten waaruit u kunt kiezen.

We bieden een uitgebreid scala aan watertechnologische diensten waar u uit kunt kiezen. Van onderhoud van installaties en mobiele waterdiensten tot waterbesparende hulpmiddelen, training en ondersteuning, ons ervaren team staat altijd voor u klaar. Deze services zijn gecreëerd door een team experts uit de watersector op basis van feedback van klanten en behoeften van de markt. Wij bepalen graag samen met u de services die u nodig hebt om de uptime te maximaliseren en de kwaliteit te behouden zodat u uw dagelijkse werk kunt voortzetten. Wij zorgen voor water, zodat u dat niet hoeft te doen.

Ons team van goed geïnformeerde technici zorgt ervoor dat servicebezoeken op tijd zijn en wanneer een snelle reactie vereist is, staan ​​we 24 uur op 24 klaar om te reageren.

Voordelen van watertechnologische diensten:

Onze watertechnologische services helpen u om:

Maximaliseer capaciteit, beschikbaarheid en uptime van het systeem
Beheer onverwachte uitval van noodgevallen
Handhaving van de waterkwaliteits- en kwantiteitsvereisten
Overtref veiligheidsnormen en voldoe aan de wetgeving
Optimaliseer bedrijfskosten en milieuefficiëntie

Neemt u gerust contact met ons op om de juiste service te bespreken voor uw watersysteem.

Voor zowel de capaciteit, de kwaliteitseisen van het water, de beschikbaarheid van de apparatuur en de gevolgschade bij uitval zijn er grote verschillen tussen huishoudelijke, industriële en medische toepassingen. De servicebehoeften kunnen daardoor per toepassing aanzienlijk verschillen. Die verschillen willen wij beheersen door middel van verschillende contract types, die zijn afgestemd op het toepassingsgebied en de vereiste beschikbaarheid van uw installatie. Hierdoor kiest u precies de vereiste service tegen de laagst mogelijke kosten.

Onderhoud:

Wij adviseren éénmaal per jaar het systeem preventief te laten onderhouden inclusief levering van de hieronder genoemde verbruiksmaterialen benodigd bij dit onderhoud, inclusief het gebruik van de 24 uurs servicedienst.