Een paar van onze gerealiseerde en aankomende projecten.....

Shell Amsterdam

Levering van 2x Genie U systeem met 2 dispensers voor ultra puur water en ro water op demiwater. capaciteit van 12 liter per uur en een buffer van 30 liter reservoir. Doorloopkosten liggen t.o.v hun oude watersysteem gemiddeld 50% lager. Een mooie besparing dus..

Genie U Ultra puur en Puur watersysteem

S.R.C.

SRC heeft gekozen voor een Genie E systeem aangesloten op normaal tapwater. Dit demiwater systeem heeft een capaciteit van 10 liter per uur en is uitgerust met 1 dispenser. Tevens is dit waterysteem aangesloten op hun Miele vaatwasser voor naspoeling met demiwater.

Genie E Demiwatersysteem

Catharina Ziekenhuis

Het laboratorium van de apotheek in het Catharina ziekenhuis is momenteel in aanbouw en gaat binnen een paar maanden opgeleverd worden. Zij gaan Ultra Puur water gebruiken welke uit onze Purist geleverd gaat worden. Voeding met demiwatersysteem

Genie Purist Ultra Puur Watersysteem

Avans Hogeschool

Lage doorloopkosten, lage aanschaf en een prettig contact. Dat zijn de factoren waarom Avans voor LWTN heeft gekozen. Ons Ultra Puur Watersysteem is aangesloten op demiwater met een continu vermogen en is zeer flexibel inzetbaar op het laboratorium.

Genie Purist Ultra Puur Watersysteem

Universtiteit van Amsterdam

Deze maand hebben we onze Purist Ultra Puur Watersysteem aangesloten op het demiwater netwerk van de UVA. Onze klant heeft voor ons gekozen vanwege de vele mogelijkheden en betrouwbaarheid van ons systeem. Vrijwel geen down tijd dat is iets wat zij hebben gekregen.

Genie Purist Ultra Puur Watersysteem

Allplant

Vanaf heden kunt u ons ook vinden bij Allplant in Heerhugowaard. Zij hebben gekozen voor een Ultra puur watersysteem. Aanmaak 24 liter per uur. Buffervat 60 liter. Dit systeem is in de toekomst nog uit te breiden wanneer meer capaciteit gewenst is.

Genie U24 Ultra puur watersysteem

Omgevingsdienst Den Bosch

Ook bij de omgevingdienst in Den Bosch zijn ze overtuigd naar aanleiding van een bezoek van Patrick. Hij heeft op locatie een demonstratie gedaan met ons demo systeem. Wilt u dit ook, vraag dit dan direct aan via info@lwtn.nl. De klant heeft gekozen voor een Genie U 24 liter.

Genie U Ultra Puur en Puur Watersysteem

Van Der Knaap

Inmiddels hebben een volledig nieuw Puur Water Systeeem geleverd bij van der Knaap. De Genie E10 maakt Type II puur water voor verschillende labo werkzaamheden op basis van EDI. Ook nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen?

Genie E10 Puur Watersysteem

LUMC

Deze week hebben we een compleet nieuw ultra puur watersysteem bij het LUMC mogen plaatsen. Dit systeem gaan zij gebruiken voor high-en laboratorium onderzoek waarbij 18.2 megaohm vereist is. levering en installatie hebben we binnen 2 weken gerealiseerd....

Genie Purist

De Heus Voeders

Zuiver en Ultra zuiver watersysteem. Produceert Type II en Type I water. Aanmaak 15 liter p.u. Besparing t.o.v. oude systeem was bij deze klant niet gering. per jaar tot wel 50% minder kosten. Zowel op doorloopkosten als op het jaarlijkse onderhoud. Stap nu over en bespaar...

Genie G15 Ultra puur en Puur water

National Geographic

Wat een bijzonder project was dit! Op de nieuwe onderzoeks/film boot van National Geographic hebben we een compleet nieuw Ultra Puur en Ro watersysteem Geleverd. Betrouwbaarheid en kwaliteit is wat men verwacht. Uiteraard zijn ze bij ons aan het goede adres.

Genie U Ultra Puur water en Ro water

Avandis

Onze klant Avandis heeft gekozen voor een type II puur watersysteem. 5 liter aanmaak per uur en een 30 liter reservoir. Tevens heeft Avandis gekozen voor een Zilveren onderhoudscontract voor EUR 399,- per jaar Hiermeee zijn wij bij een calamiteit binnen 8 uur op locatie

Genie E5 Puur watersysteem

Sint Lucas Brugge

Inmiddels worden we ook in Belgie gevonden. Het Sint Lucas ziekenhuis in Brugge heeft een complete set Puur water systeem gekocht. Deze unieke opstelling heeft 2 dispensers met een lengte van meer dan 15 meter t.o.v elkaar. Aansluiting op vaatwasser en 60 liter reservoir.

Genie E15 Puur watersysteem