Demiwaterpatronen:

Ionenwisselaars / Demiwaterpatronen en geleidbaarheidsmeter. Het economische antwoord op gedemineraliseerd water.
Of het nu voor ultrapure watersystemen, automatische analysers, vaatwassers, autoclaven - gedemineraliseerd water is. Al uw dagelijkse behoefte kunnen wij aan. Uiteraard in te zetten voor allerlei verschillende doeleinden: medische praktijken, ziekenhuizen en laboratoria. Of het nu kleine hoeveelheden zijn of tot 3000 liter per uur - wij hebben de juiste ionenwisselaar voor uw applicatie.

In een patroon stroomt water over een gemengd bed van speciale harsen dat zijn zouten en andere mineralen. Een beproefde en bewezen methode die constant water van een constante zeer hoge kwaliteit garandeert. De harsen hebben een lange levensduur en kunnen indien nodig worden geregenereerd zonder enige impact op het milieu.

Onze ionenwisselaars leveren reproduceerbaar gedemineraliseerd water met een blijvend laag niveau van geleidbaarheid dat min of meer constant blijft gedurende de gehele levensduur van de cartridge en voldoet aan alle gangbare normen, zoals ASTM, CLSI en DIN EN 285/13060.

Voor kleine hoeveelheden:

Deze ionenwisselaars zijn speciaal ontworpen voor medische praktijken en kleine laboratoria die tot 10 liter per dag nodig hebben. De cartridge wordt eenvoudig vervangen na een lange periode van gebruik. Is standaard uitgerust met een geleidbaarheidsmeter, een muurbevestiging en een set slangen.

Voor grote hoeveelheden:

Voor elke situatie waarbij 300 tot 3000 liter gedemineraliseerd water per uur nodig is. Een geavanceerd stromingssysteem voor inkomend water zorgt voor een snelle en effectieve stroming van water door het mengbedsysteem met ionenwisselaarsharsen.

* We bevelen onze omgekeerde osmose-systemen aan in toepassingen die grotere hoeveelheden vereisen of waar specifieke eisen worden gesteld aan zuiver water.

stakpure DS ionenwisselaarcartridges
Voor maximaal 300 en 1000 per uur. Roestvrijstalen patroon. Harde rubberen handgrepen.

Industrieel:

Specifiek voor industriële toepassingen. Met een bijzonder hoge capaciteit en stroomsnelheden tot 3000 liter per uur. Volledig gemaakt van roestvrij staal.

 

Geleidsbaarheidmeters:

DC400 digitale geleidbaarheidsmeter Ontwikkeld voor online meting van zuiver en ultrazuiver water van ionenuitwisselingspatronen en voor het bewaken van ring-hoofdsystemen. Zeer precieze geleidbaarheidsmeter die zorgt voor exacte meting van temperatuur en geleidbaarheid voor het constant bewaken van de kwaliteit. Digitaal display garandeert dat metingen worden weergegeven, zelfs aan het laagste einde van het geleidbaarheidsmeetbereik.

Wordt compleet geleverd met aansluitkabel, stekkervoeding, set van twee 1,5 m slangen en meetcel.

Groot grafisch display
Tweekleurig, verlichte grafische digitale display die de geleidbaarheid in μS / cm of in MΩcm en de temperatuur in ° C aangeeft. De achtergrondverlichting verandert van groen in rood om een ​​fout aan te geven en een tekst zonder opmaak weer te geven.

LED-indicatoren
Laat rood / groen zien om te signaleren wanneer grenswaarden worden overschreden voor temperatuur en geleidbaarheid.

Beperkende waarden
Oneindige aanpassing van grenswaarden voor temperatuur en geleidbaarheid.

Interface
Directe aansluiting van randapparatuur op potentiaalvrij contact.

Zeer nauwkeurige metingen
Automatische kalibratie vóór elke meting met geïntegreerde referentieweerstand, temperatuur gemeten door platina-temperatuursensor.

Voltage selectie
Automatische voltageschaal voor internationaal gebruik.

AC100 Analoge meter:

Geleidbaarheidsmeter als het eenvoudige en betrouwbare antwoord op het meten van de geleidbaarheid van zuiver water. Analoge weergave van de meetwaarde in μS / cm. Ofwel voor directe aansluiting op ionenwisselaarcassettes of voor ruimtebesparende installatie aan de muur. Wordt compleet geleverd met meetcel en set van twee 1,5 m slangen.